Over Ons

Ruim 25 jaar geleden waren wij de grondlegger van het mobiele fotohokje op locatie: FotoGastenboek Geen gewoon fotohokje maar een prachtig decoratief XXXL fototoestel die nog steeds trouwe dienst doet. Bezoekers gaan erin zitten en drukken zelf af. Omstanders kunnen op een scherm meegenieten van de verrichtingen binnen. Gelukkig kunnen we nog steeds vol overtuiging zeggen dat wij de mooiste photobooths hebben.

Studio Surprise; wanneer gewoon goed niet goed genoeg is!

Wij leggen naast een prachtig eindresultaat tevens de nadruk op de positieve beleving van de gasten. Door de jaren heen zijn er nog een achttal nieuwe cabines ontworpen. (zie deze site) Stuk voor stuk zorgen zij voor een WAUW-effect bij opdrachtgever en haar gasten. Naast alle foto- en filmitems hebben wij diverse nieuwe verrassingen in ons aanbod opgenomen. BICNIC-picknickkar, Karaokar, Whatzappteevee... laat je verrassen op onze site.

Studio Surprise biedt uitsluitend unieke concepten aan, die vol enthousiasme worden begeleidt door onze professionals. Door onze enorme ervaring kun je iedere opdracht met een gerust hart aan ons overlaten.

Jullie genieten, wij doen de rest!

Wij hopen ook bij te mogen dragen aan het succes van jouw event.
Enthousiaste groeten, namens Studio Surprise
Rob Janssen (ceo)

Rob Janssen Creative Director StudioSurprise